Salland in wintertooi

DSC_19864642-bewerkt-copy.jpg
DSC_19864642-bewerkt-copy.jpg

Salland in wintertooi

from 130.00
Size:
Quantity:
Add To Cart

De foto
Diffelen, Salland, Overijssel.
Het was al half tien in de morgen. Het had licht gesneeuwd en de grauw grijze bewolking brak eindelijk open. Ik wist dat door de combinatie van tijdstip en jaargetijde de zon voor een prachtig licht kon zorgen. Het pakte uit zoals ik had verwacht. Achter mij zorgde de zon voor een gouden deken die over het besneeuwde Sallandse landschap lag gedrapeerd. De besneeuwde daken van de boerderij rechts met daarvoor de asperge-bedden geven een mooie bevestiging van het boerenland met het fietspad als ‘leidende lijn’ naar een bijna onzichtbare ‘belofte’ van weldadig licht. De zon die links om de boom haar stralen werpt en de helder blauwe lucht maakten mijn compositie compleet. Gezien de snelheid waarmee de licht omstandigheden veranderden, lukte het mij niet tijdig om mijn statief uit te vouwen. Gelukkig kon ik door de ruime mate van licht het tafereel vanuit de hand toch scherp genoeg vastleggen.

Beperkte oplage
A3 (297x420mm)
Gelimiteerd tot:         25 stuks
Papier:                         Photo Silk Baryta 310 gsm is a white, silk gloss baryta FineArt paper.
Marges:                       Top: 15mm | Bodem: 24mm | Zijkanten: 15mm
Deze afdruk wordt ondertekend en genummerd met een zuurvrije pen in de marge onder de afbeelding. Als u liever het bewerkingsnummer en de handtekening op de achterkant van de afdruk wilt, laat het me weten wanneer u bestelt.

A2 (420x594mm)
Gelimiteerd tot:          25 stuks
Papier:                         Photo Silk Baryta 310 gsm is a white, silk gloss baryta FineArt paper.
Marges:                       Top: 15mm | Bodem: 24mm | Zijkanten: 15mm
Deze afdruk wordt ondertekend en genummerd met een zuurvrijepen in de marge onder de afbeelding. Als u liever het bewerkingsnummer en de handtekening op de achterkant van de afdruk wilt, laat het me weten wanneer u bestelt.

Verzending
Alle afdrukken worden 1e klas verzonden. De prints worden opgerold en verzonden in een duurzame, zware buis. Verzending is gratis binnen Nederland.

Wettelijk
De fotograaf behoudt zich het recht voor om deze afbeelding te reproduceren voor gebruik in wenskaarten, kalenders, boeken en voor andere promotionele doeleinden. Deze reproducties worden niet als originelen beschouwd, maar kunnen de waarde van uw origineel aanvullen. Restituties worden alleen aangeboden als de afdruk bij aankomst beschadigd is en niet later dan 14 dagen na levering wordt gerapporteerd. Hoewel alles in het werk is gesteld om ervoor te zorgen dat de metingen correct zijn, is dit niet gegarandeerd omdat elke afdruk afzonderlijk wordt gemaakt en sommige handmatig worden gesneden. Er worden mogelijk douanerechten en belastingen in rekening gebracht voor deze print.

Alle prints in beperkte oplage worden geleverd met een certificaat van echtheid.