Blue hour in Twente

DSC_950022095-2-copy.jpg
DSC_950022095-2-copy.jpg

Blue hour in Twente

from 130.00
size:
Quantity:
Add To Cart

De foto
Dakhorst, Ypelo, Twente
Het plannen van een ochtend blue-hour foto is niet zo moeilijk met de apps van tegenwoordig. Vandaag 18 oktober 2018 begon het blauwe uur om 06:59 uur. Het weer zat ook mee dus om 07:02 uur maakte ik deze foto. Duidelijker kon de foto niet worden als het er op aan komt om de blue hour vast te leggen. Gezien het tijdstip en de hoeveelheid licht was het te voorspellen dat de sluitertijd lang zou zijn. Dat geeft dan weer een extra effect op water en wolken. Dat is in deze foto dan ook duidelijk te zien. Beide bewegende onderdelen van de foto geven een prachtig effect in de foto. Samen met de blauwe tint is de foto voor mij zeer geslaagd! Zeker geprint op groot formaat komt hij echt tot zā€™n recht.

Beperkte oplage
A3 (297x420mm)
Gelimiteerd tot:         25 stuks
Papier:                         Photo Silk Baryta 310 gsm is a white, silk gloss baryta FineArt paper.
Marges:                       Top: 15mm | Bodem: 24mm | Zijkanten: 15mm
Deze afdruk wordt ondertekend en genummerd met een zuurvrije pen in de marge onder de afbeelding. Als u liever het bewerkingsnummer en de handtekening op de achterkant van de afdruk wilt, laat het me weten wanneer u bestelt.

A2 (420x594mm)
Gelimiteerd tot:          25 stuks
Papier:                         Photo Silk Baryta 310 gsm is a white, silk gloss baryta FineArt paper.
Marges:                       Top: 15mm | Bodem: 24mm | Zijkanten: 15mm
Deze afdruk wordt ondertekend en genummerd met een zuurvrijepen in de marge onder de afbeelding. Als u liever het bewerkingsnummer en de handtekening op de achterkant van de afdruk wilt, laat het me weten wanneer u bestelt.

Verzending
Alle afdrukken worden 1e klas verzonden. De prints worden opgerold en verzonden in een duurzame, zware buis. Verzending is gratis binnen Nederland.

Wettelijk
De fotograaf behoudt zich het recht voor om deze afbeelding te reproduceren voor gebruik in wenskaarten, kalenders, boeken en voor andere promotionele doeleinden. Deze reproducties worden niet als originelen beschouwd, maar kunnen de waarde van uw origineel aanvullen. Restituties worden alleen aangeboden als de afdruk bij aankomst beschadigd is en niet later dan 14 dagen na levering wordt gerapporteerd. Hoewel alles in het werk is gesteld om ervoor te zorgen dat de metingen correct zijn, is dit niet gegarandeerd omdat elke afdruk afzonderlijk wordt gemaakt en sommige handmatig worden gesneden. Er worden mogelijk douanerechten en belastingen in rekening gebracht voor deze print.

Alle prints in beperkte oplage worden geleverd met een certificaat van echtheid.