Prints kopen

IMG_20190217_124920.jpg

In mijn shop zie je een deel van mijn werk dat als print te koop is. Het printen van mijn werk doe ik in eigen beheer. Ik print uitsluitend op een professionele printer van Canon (imagePROGRAF PRO-1000) en gebruik het nieuwe LUCIA PRO 12-inktensysteem. Foto's worden natuurgetrouw geprint en hebben een zeer lange levensduur. Mijn werk wordt alleen geprint op fine art papier van Hahnemüle (galerie kwaliteit).

De printen zijn in 2 formaten te koop; A3 (297mm x 420mm) en A2 (420mm x 594mm). Grotere formaten en op elke ondergrond zijn op aanvraag mogelijk.

Marges: Boven: 15 mm | Bodem: 24 mm | Kanten: 15 mm. Deze maten kunnen afwijken naarmate het formaat van de foto.

Elke afdruk is gesigneerd en genummerd met een zuurvrije pen in de marge onder de afbeelding. Als u liever het editie-nummer en de handtekening op de achterkant van de afdruk wilt hebben, laat het me dan weten wanneer u bestelt.

Verzending:

Alle afdrukken worden opgerold verzonden in een duurzame, degelijke verzendkoker. De verzending (wereldwijd) is bij de prijs inbegrepen.

Alle prints in beperkte oplage worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Ik wil u bij voorbaat bedanken voor het aankopen en daardoor steunen van mijn werk. Als u een afdruk koopt, weet dan dat dit de hoogste vorm van waardering is die ik als fotograaf kan ontvangen.

Tenslotte het volgende:

Ben je ook fotograaf en woon je in Twente en ben je op zoek naar de mogelijkheid om op bovenstaande formaten foto’s af te laten drukken op FineArt fotopapier waar je bij aanwezig bent? Dat kan! Neem contact met mij op voor een prijsopgave.